Mä sain kauheen kivoja lahjoja ja etenkin tänä vuonna tuli paljon "käyttölahjoja", mikä oli tosi kiva juttu ettei tarvi meidän pikku kaksioon tunkea kaiken maailman tavaraa =) Alunperin sovimme perheen, vaarin sekä poikaystävän kanssa ettei lahjoja toisillemme osteta, mutta kappas vaan kaikilta sain lahjoja tänäkin vuonna :D Hieman kuvasatoa; 

Mun piti eka kirjottaa kuvien alle mitä kaikkee sain, mutta eiköhän kuvat kerro sen tarpeeks hyvin =) Erityisen kiinnostunu oon tosta alinmmaisen kuvan pienemmästä laatikosta, se on meinaan joku juttu (en oo ehtiny  viel tarkemmin tutustuu) jolla saa ite tehtyä suklaata! Nam! Rakastan suklaata, joten odotan innolla minkälaista tolla saa aikaseks =)

Ja lahjakortit oli tosi kiva niin ei tuhlaannu omaa rahaa alennus myynneissä ;) Kiitos miehelleni ja äitille <3

Kuvista muuten puuttui aluslakana ja hiustuotteet mitä sain kans =)

Mitäs muut on saaneet lahjaks? Ja tuliko hyödyllisiä lahjoja vai vähemmän hyödyllisiä, jos näin saa sanoa :D

Tää joulu oli mulle sikäli erilainen kun muut joulut et kärsin joulustressistä! En lahjojen takia koska niitä on ihana ostella ja hommaankin ne aina hyvissä ajoin =) Tänä vuonna tosin rahatilanne oli aika heikko et se ehkä vähän stressas ja sit toinen asia oli et kun äitin mies sai Akusta allergia kohtauksen joulukuun alussa, niin Aku joutu oleen yksin joulun meidän asunnolla :( Tosi kurja jättää se yksin ja käydä välillä vaan lenkittämässä kun muut viettää yhdessä joulua. Muuten joulu meni kivasti uusperheen, mummun ja mieheni seurassa seurasta ja ruoasta nauttien. Nojoo ehkä vähän lahjoistakin, myönnetään että innostun vieläkin lahjoista vaikka ikää jo on ;)