Eli taas tän viikon ohjelmasta tiivistetty versio =) Ja edellinen viesti ei menny ihan niinkun piti, elikkä ton linkin lisäks piti tulla niiden kynsilakkojen kuva siihen kirjotukseen, mut ei sitten... Ja kynsilakkojen hinta yksittäin ostettuna siis 3,95€ ja kolme kappaletta sen 9,95€ . Mutta nyt tähän viikkoon!

Elikkäs tänään maanantaina olin lenkillä, siivoilin kotona sit olin kattomassa mun lapsuuden kotia! Elikkä ne jotka sen mun vanhemmilta osti on usein pyytänyt kylään ja vihdoin oli tarpeeks mielenkiintoa ja uskallusta mennä. Asunto oli yllättävän eri näkönen vaikka suuria remontteja ei oltukaan tehty. Tapetit oli vaihdettu joka huonees ja tietty huonekalut oli erit niin ei yhtään tuntunu kodilta enää. Tosin ei sen kai kuuluiskaan :D Mutta perhe oli mukava ja heidän 9-vuotias tytär oli ihan samanlainen kun minä lapsena! Kauhee koirafani, josta perheen kanssa sitten riittikin puhuttavaa sen aikaa mitä sielä olin. Väkisinkin alko miettiin että muistuttaakohan mahdolliset omat lapset sit mua tai miestäni jossain vaiheessa?

Sieltä suuntasin vielä kaverille rupatteleen ja kattoon porukalla Suomen huippumalli haussa finaalin. On sitten ennalta arvattava ohjelma ollu tänä ja viime vuonna voittajan suhteen! Tylsää.

Huomena tiistaina on luvassa taas yritykseeni liittyviä juttuja ja ehkä käyn moikkaamassa tutun tallilla hevosia tai/ja lenkille.

Keskiviikkona meen parin viikon tauon jälkeen bodymindiin. Polven kanssa oon tehny kaikenlaisia harjotuksia ja etenkin yrittäny ahkerasti venytellä sitä, jotta vihdoin suoristuis. Täytyy katsoa miten fysioterapeutti tilannetta keskiviikkona arvioi. Illalla olis vielä lähikunnassa Samuli Edelmannin konsertti. Ikävä kyllä se on kirkossa et en tiä jaksanko mennä joululauluja kuuntelemaan vaikka onkin Samulin tulkintoja.

Torstaina olis sit joulukuun eka päivä ja työni virallisesti alkaa. Taas menee aikaa kun saa asiakaskuntaa keräiltyä näin pitkän tauon jälkeen, mutta en oo menettäny toivooni. Uskon et saan yritykseni uuteen nousuun jos niin haluan. Torstaina alkaa myös mun ja kaverini kirppispöytä. Rakastan sitä tavaroiden järjestelyä ja sitä jännitystä et meneekö mitään kaupaks :D Tavaroiden järjestelyn jälkeen sit tyttöporukalla hengailua.

Perjantai menee työn parissa ja kirpparilla poiketessa. Toivottavasti myös tallilla tai lenkillä.

Ja viikonloppuna meenkin sit kolmen parhaan kaverini kaa laivaristeilylle Silja Europalle! Toisin sanoen meen vahtimaan humalaisia kavereitani kun ite en polven kanssa aio juoda. Harmittaa vaan et taitaa tanssiminenkin polven takia jäädä väliin :( No aattelin rentoutua hieronnassa, porealtaassa sekä saunassa. Varattuna on myös seisovapöytä, joten nautittua tulee myös monipuolisen ruoan ääressä. Ja ehkä jotain pientä tarttuu mukaankin kuten hajuvesi tai meikkipussi. Mutta niistä lisää loppu viikosta tai ens viikon alussa. Laivalla annan kavereilleni myös joululahjat (laivamatka on meiän pikkujoulut). Yritän niistäkin saada tänne kuvaa :P

Hyvää viikkoa siis kaikille (tai niille parille kaverilleni jotka tätä lukee :D)!