Oli pakko tulla vielä tänään kirjottaan ideapark reissusta. Oltiin tosiaan Pancho Villassa miehen kanssa syömässä. Jouduttiin aika kauan ootteleen vaik ei ollut ees paljoa porukkaa (tai sit se tuntui pitkältä ajalta kun molemmilla oli kauhee nälkä). Ruoan jälkeen alettiin ettiä miehelle uutta paitaa ja koska mies ei olis raaskinu ostaa mitään niin oltiin ennätyksellisen kauan kiertelemässä (siis miehelle kauan) ja mulle tuli kauhee väsy. Tuntu ettei jalat jaksa kantaa enää ja kotona sit mietin et oonkohan sittenkään vielä valmis töihin(?)

Mulla oli päällä mekko, sukkikset ja saapikkaat. Olo oli tosi mukava niissä vaatteissa, kunnes menin kattoon itteeni peilistä.. Maha oli ihan valtavan näkönen! Ja koska kävelynikään ei oo vielä ihan tavallisen näköistä alkoi tuntumaan, että kaikki myyjät katsoivat kävelyäni oudoksuen. Tämä fiilis tosin tuli vasta ton peiliin katsomisen jälkeen. Alkoi kauhea vitutus ja mieskin kyseli mikä tuli, mutta en viitsinyt alkaa avautumaan ylimääräisistä kiloistani, koska miehethän ei sitä keskustelua tunnetusti kestä. Lisäks rahatilanne on tällä hetkellä niin huono, että mitään en itselleni voinut ostaa...

No siitä lähti sit ajatus et josko a) pudottas painoa (joka on tavallista haasteellisempaa kun ei oo kunnossa jalan suhteen) ja b) ostolakko. Aloin miettiä et mulla oikeesti on kyl tarpeeks vaatteita vaikka niitä aina haluan lisää. Ja vaikka en osta kalliita vaatteita niin äkkiäkös sitä kertyy kun ostaa pari 20 euron paitaa ja vaik jonkun asusteen kympillä. Oho 50€. Ja koska oikeasti haluaisin päästä joskus siihen isompaan asuntoon muuttamaan ja kun siinä asuu niin haluan ostaa uusia huonekaluja sinne niin tarvis säästää. Nyt siis mietin et tekisinkö uudenvuoden lupauksen et olisin esim. tammi-huhtikuun shoppailulakossa ja laittaisin rahaa säästöön. Tai et saisin ostaa vaan tietyllä määrällä/kuukausi. Ja mikähän määrä sekin sit olis? 

No näitä jään nyt sit pohtiin itekseni. Ja ei tästä sit vissiin tuukkaan rentoa iltaa kun alan miettiin kilojani ja rahojani... Huoh. Tää polvivamma on vieny mun aika hyvän itsetuntonikin!